Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

Dansker storroser: Han minder om Pepe med hjerne

Foto: Getty Images

Riza Durmisi bliver en holdkammerat fattigere i Lazio, og hans nye arbejdsgiver kan godt glæde sig til tilgangen af forsvarsspilleren ifølge danskeren.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Riza Durmisi drager efter et halvt år på udlån i Sparta Rotterdam retur til S.S. Lazio, hvor han bliver genforenet med sine italienske holdkammerater.

Han får dog næppe lov til at hilse særligt meget på stopperen Luiz Felipe, da han er detaljer fra at færdiggøre sit skifte til danskerens tidligere klub Real Betis.

Aftalen med Lazio udløber til sommer og italieneren skulle allerede være enig med den spanske klub om en aftale. Ifølge Riza Durmisi er det en spiller, som de spanske pokalvindere kan se frem til at have på holdkortet.

- Luiz Felipe er kanon. Han er meget god. Han har en fantastisk fremtid foran sig. Hvis han spiller et eller to gode år, så vil han være på radaren hos de største klubber i verden, siger Riza Durmisi til ABC ifølge Minutod.

- Han minder mig om Pepe, som var i Real Madrid, bare med mere hjerne. Han er en vigtig spiller, siger han.

Riza Durmisi tog den omvendte tur af Luiz Felipe, da han efter to gode sæsoner i Real Betis skiftede til Lazio. De to kan dog ende med at se en hel del mere til hinanden i næste sæson, da venstre backen er rygtet i retning af Spanien.

Danskeren bekræfter hans kendskab til interessen, og Tipsbladet har også tidligere fortalt, at den største bejler er Real Valladolid, mens fem andre klubber også har ham på blokken.

I første omgang tager han retur til Lazio, som han fortsat har et år tilbage af sin kontrakt med.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.