Foto: Getty Images
Serie A

Denis Vavro slagtes: Blandt de dårligste i 23 år

La Gazzetta dello Sport har udpeget de 11 største flop i Serie A siden år 2000, og her har den italienske avis fundet plads til Denis Vavro.

70 millioner kroner betalte Lazio for Denis Vavro, da den romerske klub i sommeren 2019 købte den slovakiske forsvarsspiller af FC København. 

Vavro blev dog aldrig den store succes i Lazio, hvor han efter halvandet år blev udlejet til spanske Huesca, inden han i januar 2022 vendte retur til FC København, først på leje og senere permanent. 

I FC København har Denis Vavro i den grad fået karrieren tilbage på rette spor, men i Italien har man tilsyneladende ikke glemt den slovakiske forsvarsspiller. 

Støvlelandets største sportsavis La Gazzetta dello Sport har nemlig lavet et 'flophold' bestående af årtusindets største flop i Serie A. Og her har avisens journalister fundet plads til Denis Vavro. 

Denis Vavro har med andre ord ikke efterladt det bedste indtryk i Italien, men den nuværende Superliga-profil fik omvendt heller ikke de store chancer i Lazio, hvor slovakken blot fik lov til at starte inde i én Serie A-kamp.

I alt nåede Denis Vavro 21 kampe i Lazio-trøjen, herunder 13 kampe i Serie A. Efter lejeopholdet i Huesca vendte slovakken i sommeren 2021 tilbage til Lazio, hvor det blot blev til syv minutters spilletid indtil januar 2022, hvor Denis Vavro rykkede retur til FC København. 

Hos FC København har Denis Vavro været fast inventar i startopstillingen i de seneste sæsoner, hvor 'Løverne' har vundet to mesterskaber og kvalificeret sig til Champions League to sæsoner i træk.