• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Pelle Kirchner

- Derfor klikkede det ikke med Leicester

Foto: Getty Images

Victor Kristiansen har ikke fået den succes, han havde håbet på i Leicester. Og selvom han kun er lånt ud til Bologna, så tyder det ikke på, at han har en fremtid i den engelske klub. Det fortæller han til Tipsbladet og den øvrige presse.

Af Pelle Kirchner

Tipsbladet i Helsingør: 

Victor Kristiansen er kun 20 år gammel. 

Alligevel føles det som om, at han har været fremme i en evighed. 

Han var kun 17 år, da han fik debut for FC København i Jess Thorups første kamp som cheftræner. I alt fik han 73 kampe for løverne, inden han i januar tog på sit første udlandseventyr i Leicester. 

Det blev aldrig til den helt store succes i Leicester, og det var der en særlig grund til, fortæller den tidligere FCK-spiller. 

- Det klikkede ikke med Leicester, fordi jeg fik en ny træner, der ville lave mig om til en stopper fremfor en back. Så havde vi en fin snak om det, og så gav det bedst mening for begge parter, at jeg fandt et nyt sted at spille fodbold. 

Victor Kristiansen ser nemlig ikke sig selv som midtstopper. Det måtte han erkende på en træningslejr med Leicester.

- Vi var på en træningslejr, hvor vi havde nogle træningskampe, hvor jeg spillede den position. Men jeg kunne mærke, at der var noget der kriblede i mig, når vi var oppe at angribe og jeg ikke fik lov til at løbe med op. 

Den træner, der ville bruge den unge dansker som midtstopper, hedder Enzo Maresca. Og han er stadig at finde i Leicester, hvorfor Victor Kristiansen har svært ved at forestille sig, at det nogensinde bliver rigtig godt for ham i den engelske klub. 

- Nej, på nuværende tidspunkt er der ikke nogen fremtid i Leicester. Men det kan jo hurtigt ændre sig. 

Victor Kristiansen havde da også været skiftet til Bologna foruden, da han allerhelst ville have slået igennem i Leicester. Men sådan gik det ikke. 

- Hvis jeg kunne skrive historien om, så havde jeg gjort det. Så havde det da bare været, at det gik forrygende i Leicester, og vi blev oppe, og jeg spillede hver kamp, og jeg ikke havde nogle skader. 

Nu spiller den 20-årige dansker i Bologna på en lejeaftale med en dertilhørende købsoption. 

I denne sæson har Victor Kristiansen spillede 10 ud af 11 kampe for Bologna, hvoraf fem af dem har været som starter.