Video : Tipsbladet
Serie A

Dybala står i vejen: Jeg vil gerne score, men ...

Rasmus Nissen Kristensen vil snart gerne score for AS Roma, men må erkende, at Paulo Dybalas venstrefod er lidt skarpere end hans egen.

Paulo Dybala løber med det hele i øjeblikket.

Overskrifterne, målene og glamouren. I weekenden klarede Dybala da også ærterne selv, da han scorede alle tre mål for AS Roma i 3-2-sejren mod Torino. 

Rasmus Nissen Kristensen måtte da også erkende efter kampen, at argentinerens venstrefod i øjeblikket er en anelse skarpere end danskerens, siger den tidligere FC Midtjylland-spiller med et smil på læben.

- Jeg vil gerne score, men jeg er samtidig glad for Dybalas venstre fod, der bestemt er bedre end min egen. Det var nok til at vinde, men jeg vil virkelig gerne score snart

Den tidligere FC Midtjylland-spiller har dog fundet netmaskerne i støvlelandet én gang. Det gjorde han den 3. december i en 2-1-sejr mod Sassuolo. Det kan du læse mere om her

AS Roma har kun tabt én kamp siden Danielle De Rossi overtog trænersædet i den italienske hovedstadsklub, hvor det siden er blevet til seks sejre. 

Trænerskiftet virker da også til at have gavnet Rasmus Nissen Kristensen, der tidligere har givet udtryk for sin store beundring for Roma-legenden.