• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Effektiv Higuain nedlagde AC Milan

Den argentinske angriber scorede begge mål i Juventus' 2-0 sejr over Milan på San Siro.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

AC Milan kom i sidste weekend tilbage på sejrssporet, da de med en sejr over Chievo brød stimen på fire kampe uden sejr, men Gonzalo Higuain gjorde sit for, at stoppe Milans sejrsstime inden den overhovedet var begyndt.

Midt i første halvleg scorede Higuain sit 100. Serie A-mål, da han bragte Juventus foran 1-0 på et oplæg fra landsmanden, Paulo Dybala.

Gonzalo Higuain fik lov til at vende med bolden inde i feltet af det Bonucci-løse Milan-forsvar, som virkelig så ud til at mange den tidligere Juventus-spiller.

Efter en times spil var Higuain igen på spil, da en tværaflevering fra Asamoah fik lov at trille tværs over banen til Higuain, som kanonerede bolden ind bag Donnarumma i Milan-målet.

Sejren sender Juventus op på en andenplads bag Napoli, som har en kamp i baghånden.

For AC Milan betyder resultatet, at de kan sætte yderligere point til de andre tophold, som bortset fra Juventus har en kamp i baghånden.

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...