• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Obaida El-Itr

Efter ydmygelse: Værste Mourinho-start nogensinde

Foto: Getty Images

Det er første gang nogensinde, at et Mourinho-hold kun har fem point efter de første seks ligakampe.

Af Obaida El-Itr

AS Roma har fået en forfærdelig start på sæsonen i Serie A, og torsdag fik hovedstadsklubben endnu et hårdt slag i ansigtet, da det blev til et 1-4-nederlag til oprykkerne Genoa, som havde danske Morten Frendrup med.

Roma står nu med fem point efter seks Serie A-kampe. Det er den værste ligastart for Mourinho nogensinde. Og ifølge italienske medier er det også klubbens værste sæsonstart.

Efter torsdagens ydmygende nederlag var den portugisiske cheftræner ikke meget for at snakke i studiet, men han havde alligevel en klar besked til omverdenen.

- Jeg undskylder overfor jer i studiet, men jeg har ikke noget reelt ønske om at snakke. Jeg har ikke talt med spillerne, så det betyder, at jeg heller ikke rigtig kan diskutere det her og svare på jeres spørgsmål, sagde Mourinho til DAZN.

- Det er også den værste start i min karriere. Men jeg tror også, det er første gang, at Roma har spillet to europæiske finaler i træk.

- Vi har ikke tid til at græde. Vi kan græde internt, fordi det gør ondt i vores hjerte, især for mig på grund af mit forhold til Roma-fansene. Men i morgen skal vi tilbage på arbejde.

Romas næste opgave i Serie A er mod Frosinone.