• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mads Bye Marboe

Eriksen og Inter faldt sammen mod Bologna

Foto: Getty Images

Inter var længe foran og sågar i overtal mod Bologna, men det var alligevel gæsterne, der vandt søndagens Serie A-kamp.

Af Mads Bye Marboe

Med Lazios knap så gode form efter coronapausen in mente er kampen om andenpladsen i Serie A for alvor åbnet, og Inter kunne søndag aften hale ind på hovedstadsklubben hjemme mod Bologna.

Christian Eriksen var atter i startopstillingen, og Milano-klubben kom ud i et hæsblæsende tempo.

Romelu Lukaku fik en scoring annulleret efter et lille kvarter, og selvsamme Lukaku havde også et farligt forsøg ikke mange minutter senere.

Scoringen måtte belgieren dog vente indtil det 22. minut på. Ashley Youngs indlæg kunne Lautaro Martinez ikke heade i mål, men returbolden fik Lukaku fat på, og så gjorde han det til 1-0.

Læs også:Uimponerende Real Madrid med smal sejr på eget græs

En lille halv time inde i opgøret havde Ashley Young desuden et farlig forsøg fra distancen.

Lautaro Martinez fik også en gylden mulighed for at udbygge føringen kort efter, men den argentinske angriber har ikke været skarp efter coronapausen, og så måtte Antonio Contes mandskab nøjes med en 1-0-føring ved pausen.

Efter 53 minutters spilletid sendte Bolognas Musa Barrow bolden på ydersiden af stolpen, og gæsterne fik endnu mere at ærgre sig over, da Roberto Soriano blev udvist kort efter. Soriano havde brokket sig for voldsomt, vurderede dommeren.

Fem minutter senere begik Mitchell Dijks et straffespark, som Lautaro Martinez fik lov til at tage sig af, men sparket var utrolig dårligt eksekveret, og Bologna-keeper Lukasz Skorupski kunne redde afslutningen uden problemer.

Læs også:Medie: Dortmund køber engelsk kæmpetalent

Om det lige var det, der blev afgørende for resten af opgøret, er ikke til at sige, men Bologna formåede i hvert fald at lægge et godt pres på hjemmeholdet ovenpå afbrænderen, og det resulterede i en udligning efter 74 minutter.

Små ti minutter tidligere var den blot 18-årige Musa Juwara blevet sat på banen, og han fik fat i en løs bold i Inter-feltet, som han klappede ind bag Samir Handanovic.

Christian Eriksen blev udskiftet til fordel for Alexis Sanchez umiddelbart efter, og danskeren kunne ikke længe efter se Alessandro Bastoni blive udvist ovenpå sit andet gule kort.

Pludselig var opgøret vendt på hovedet, og det blev endnu værre for Inter. I det 80. minut fik Nicolas Dominguez nemlig spillet Musa Barrow fri bag Inter-forsvaret, og med en skarp afslutning bragte angriberen Bologna foran med 1-2.

Samme cifre var at finde på måltavlen, da kampen blev fløjtet af, hvorfor Bologna avancerer til niendepladsen i Serie A. Inter ligger nummer tre med 64 point.

Læs også:Real Madrid-stjerne kan blive stillet for en domstol

Læs også:Søndagens rygtebørs: Leicester genoptager jagten på dansk stopper

Læs også:Atalanta ordnede Napoli efter pausen

Superliga

Mere Superliga

Fokus