• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Anders Dehn

Forhandlinger i kulissen: Landsholdsspiller skal væk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lasse Schöne og Genoa forhandler om en løsning, så spilleren kan finde sig en ny klub til januar. Han lader ikke til at have en fremtid i Genoa.

Af Anders Dehn

Lasse Schönes dage i Genoa er talte. Det er kun et spørgsmål om tid, før han forlader klubben. Ifølge B.T. forhandler parterne i øjeblikket om, hvordan deres kommende skilsmisse skal falde ud.

Avisen skriver, at det juridiske tovtrækkeri handler om, hvorvidt Schöne kan blive løst fra sin kontrakt, eller om en ny klub skal lægge penge for ham.

Mens Schöne og Genoa ifølge B.T. forhandler om, hvordan afskeden skal foregå, er der ikke nogen tvivl om, at en afsked er på vej. For Genoa har gjort det klart, hvordan klubben ser spillerens plads.

Læs også:Lasse Schöne-agent raser: Lægger sag an mod Genoa

Lasse Schöne var end ikke på listen over spillere, der som klubben har registreret til at spille i Serie A. Dermed når han næppe mere i denne sæson end den ene bænkplads, han fik i første spillerunde.

Den besked fik Schöne først, efter transfervinduet var lukket, hvilket fik hans agent til at true Genoa med at lægge sag an. Forleden forholdt sportsdirektør Daniele sig så for første gang til den udmelding.

Læs også:Hjulmand bobler indeni over uværdig Schöne-behandling

- Der blev truffet et gennemtækt valg af klubben og træneren. Lasse er på markedet. Der er fire spillere på hans position. Jeg har aldrig svaret advokaten, fordi jeg mener, at visse ting bør forbliver private og ikke komme i aviserne, sagde Faggiano til telenord.it.

34-årige Lasse Schöne har kontrakt med Genoa frem til sommeren 2021. Han har været i klubben siden 2019 og var fast mand i sin første sæson.

Læs også:Lasse Schöne-agent angriber Genoa: Det er skandaløst

Læs også:Genoa udelader Lasse Schöne fra truppen

Læs også:Ajax forventer at se Schöne igen - men ikke som spiller

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020