• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Frustreret Napoli-stjerne: Klubben behandler mig ikke ordentligt

Foto: Getty Images

Den polske angriber er ikke tilfreds med klubbens behandling af ham.

Af Victor Risager

Arkadiusz Milik har formentlig spillet sin sidste kamp for Napoli.

Den italienske klub har således indgivet sine truplister til både Serie A og Europa League, og polakken er ikke med i nogen af trupperne. Det var der imidlertid ikke nogen, der fortalte hovedpersonen om, inden han kunne læse om det i medierne.

Og det er Arkadiusz Milik ikke tilfreds med, fortæller han selv til mediet SportoweFakty.

- Jeg hørte det fra pressen. Jeg forventede denne beslutning, men den manglende kommunikation fra klubben er ikke professionel. Jeg synes ikke, ​​jeg er blevet behandlet ordentligt, siger han.

I sidste sæson scorede Milik ellers 14 mål på 31 kampe for Napoli, men da han har ønsket et skifte, har Napoli altså ingen intentioner om at bruge ham, selvom de ikke kunne blive enige om et salg i løbet af sommeren. Sådan forklarer han i hvert fald selv situationen.

- Napoli ønskede at forlænge min kontrakt med fem år og gav mig to valg: at forlænge eller smutte,. Jeg besluttede, at jeg gerne ville prøve noget andet.

- Jeg synes, det er det rigtige tidspunkt at prøve en ny udfordring. Der har aldrig været
fjendtlighed fra min side mod Napoli. Jeg ville gerne løse alt professionelt. Jeg har stor respekt for klubben, jeg tilbragte fire vidunderlige år i Napoli. Jeg respekterer Napoli og fansene. Det var det, jeg besluttede. Ret eller forkert, men det er min beslutning.

- Jeg vil ikke navngive de hold, der har kontaktet mig, men sandheden er, at jeg havde accepteret nogle af tilbudene. Men de pågældende hold nåede aldrig til en aftale med Napoli, og jeg måtte blive, siger han.

Arkadiusz Milik, 26 år, var især rygtet til Roma i Serie A samt Tottenham og Everton i Premier League. Efter den indeværende sæson har han kontraktudløb i Napoli, hvorfor han snart kan skifte kvit og frit. 

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: OB - AC Horsens

AC Horsens jagter fortsat sæsonens første sejr. Denne gang gæster de Fyn og OB.

Mere Superliga

Fokus