Serie A

Gattuso til Poulsen: Undskyld

Gennaro Gattuso undskylder i telefonopkald for at have skadet Christian Poulsen

Siden 2004 har AC Milan-stjernen Gennaro Gattuso beskyldt Christian Poulsen for alverdens dårlige ting på en fodboldbane, men at det rent faktisk var Gennaro Gattuso, der i en kamp 10. januar brækkede lægbenet på Poulsen, var dog ikke en svinestreg eller gengældelse fra Gattusos side overfor Christian Poulsen. Tværtimod.

Det var rent uheld, og dette har Gattuso ringet og undskyld overfor Christian Poulsen.

- Ja, det var jo faktisk Gattuso, der gjorde det, men man kan se på tv, at det var så uheldigt, som det overhovedet kan være. Han fik på en eller anden måde sparket bagud, og så ramte han mig på læggen. Det er faktisk utroligt, at jeg kan brække benet på det. Selvom det ikke var med vilje, ringede han og sagde undskyld, fortæller Christian Poulsen i et interview med sporten.dk, hvor han for første gang fortæller om sin alvorlige skade.

Hvad der i første omgang lignede en mindre skade, viste sig at være et brud på lægbenet., hvilket har betydet skinne på benet samt krykker til Christian Poulsen. Den danske midtbaneslider håber dog på, at bruddet er helet så meget, at han i slutningen af næste uge kan begynde med løbetræning.