Video : Tipsbladet
Serie A

Giroud vil indramme målmandstrøje efter kæmpedrama

Olivier Giroud måtte trække i målmandshandskerne for AC Milan lørdag aften.

Olivier Giroud endte lørdagens Serie A-kamp mod Genoa i en uvant rolle, da den franske målræv i slutfasen måtte iføre sig målmandshandsker. 

I tillægstiden blev AC Milan-målmand Mike Maignan nemlig udvist, hvorefter Olivier Giroud altså fik til opgave at erstatte landsmanden i målet, da gæsterne havde opbrugt alle deres udskiftninger. 

Og Giroud løste opgaven, selvom Genoa havde et frispark på overliggeren og senere en stor chance, hvor Giroud kom ud og fik bokset bolden væk. 

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg er meget stolt af holdet. Vi kæmpede til det sidste, og jeg havde en god redning. Jeg var også heldig med overliggeren. Vi kæmpede som løver, og jeg er også glad på fansenes vegne, lyder det, ifølge Football Italia, fra Olivier Giroud. 

Giroud blev efter kampen spurgt, om det føltes lige så godt at lave en afgørende redning som at score et mål. 

- Ja, næsten. Jeg var ikke sikker på, om jeg ville heade til den eller ej, så jeg gik bare ud til den, for det var bedre end bare at blive i målet. Jeg har ikke en målmands bevægelser, men det var sådan, jeg tænkte. Jeg slog virkelig min arm, men det er fint. Som barn kunne jeg godt lide at være målmand, så det var grunden til, at jeg blev valgt, lød svaret fra Giroud. 

- Jeg beholder trøjen nu. Den skal indrammes!

AC Milan endte md at vinde opgøret 1-0 på et sent mål af Christian Pulisic. Efter Maignans røde kort blev også Genoas målmand udvist, så der var tale om en dramatisk affære.