• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Glad igen: Afviser at vende retur til Chelsea

Foto: Getty Images

Ifølge italienske medier føler Romelu Lukaku sig glad igen i det italienske, og derfor har han ingen intentioner om at komme retur til London.

Af Kenneth Jensen

De hra fået ny træner i Chelsea i form af Graham Potter, men angriber Romelu Lukaku har ingen intentioner om at komme retur til klubben, når lejeaftalen med Inter til sommer løber ud.

I stedet trækker han i alle tråde for at blive i det italienske.

Det skriver flere medier, heriblandt La Gazzetta dello Sport, der fortæller at Romelu Lukaku har fundet sig til rette igen i Italien, hvor han havde det godt og scorede masser af mål for Inter, inden han i sommeren 2021 blev solgt til Chelsea for et kæmpe beløb.

Men i Chelsea kunne han ikke finde sig til at rette på holdet under Thomas Tuchel, og i et opsigtsvækkende interview fortalte Romelu Lukaku, at han fortrød, at han forladt Italien og FC Inter.

Belgieren, 29 år, er nu tilbage på en lejeaftale, der løber frem til sommeren 2023. Han har scoret en enkelt gang i tre kampe - det er ikke blevet til flere kampe grundet en mindre skade - og selv om Chelsea officielt ejer angriberen, har han altså ingen interesse i at vende retur til sommer.

Lukakus aftale i Chelsea løber frem til sommeren 2026.