Video : Tipsbladet
Serie A

Gustav Isaksens chef raser: Det er en skandale

Maurizio Sarri er ikke i godt humør forud for den nye Serie A-sæson.

En ny Serie A-sæson sparkes i gang i dag, og for Lazios vedkommende venter der en udekamp mod Lecce i første spillerunde. 

Rom-klubben har hentet spillere som Daichi Kamada og Gustav Isaksen denne sommer, men på et pressemøde lørdag kom cheftræner Maurizio Sarri med en hård kritik af transfervinduets længde. 

- Det er en skandale, at transfermarkedet stadig er åbent, når sæsonen sparkes i gang. Jeg begynder ikke at tale om transfermarkedet 24 timer før en kamp. Vi har ikke formået at lave en lov til at stoppe italiensk fodbold fra at blive styret af forretningsfolk. Jeg er allerede bitter over, at vi morgen skal spille med spillere, der stadig er på markedet, lyder det, ifølge Virgilio Sport, fra Maurizio Sarri. 

Den tidligere Chelsea-træner spår desuden en sværere sæson for Lazio i år, idet Rom-klubben skal spille Champions League. Sarri føler samtidig endnu ikke, at han for alvor kan gøre brug af de nye spillere, der er blevet hentet ind denne sommer. 

- De er næsten alle sammen bagud, i forhold til det fysiske. Rovella har haft en skade. Kamada har haft en lang periode, hvor han ikke har været aktiv. Isaksen er den eneste af dem, der i mine øjne er i god fysisk form. Men han står bag i køen lige nu.

Det må siges at være klar tale fra Maurizio Sarri, der altså ikke ser Gustav Isaksen som en spiller til startopstillingen endnu. 

Danskeren forventes dog at få en hel del spilletid i Lazio i denne sæson. Det kan du læse mere om HER.