• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Hårde anklager: Juventus-stjerne brød FIFA-regler

Foto: Getty Images

Den italienske forsvarsspiller Leonardo Bonucci og hans agent undersøges for deres rolle i forbindelse med svenske Dejan Kulusevskis agentskifte.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Der er agent-ballade i den italienske storklub Juventus, hvor Dejan Kulusevskis tidligere agent, Stefano Sem, anklager Leonardo Bonucci for at værge den svenske landsholdsspiller til en anden agent.

Den anden agent er tilfældigvis Bonuccis egen, og anklagerne er allerede under efterforskning hos det italienske fodboldforbund, skriver Football-Italia.

Det er disciplinærkomiteen, der behandler sagen, og til det italienske medie Rai 3 fortæller Stefano Sem sin version af sagen.

- I mit tilfælde gik Bonucci til spilleren (Dejan Kulusevski, red.) og sagde til ham; hvorfor kommer du ikke over og møder mig agent i stedet? Jeg er 100 procent sikker på, at det var Bonucci, fortæller han i programmet "Report" på den italienske tv kanal og uddyber:

- Kusulevski har fortalt mig, hvad der skete, og det har hans familie bekræftet. Det er Alessandro Luccis modus operandi (måde at arbejde på, red.), lyder det fra Stefano Sem.

Ifølge Rai 3 programmet "Report", så eksisterer der også en lydoptagelse af Bonuccis samtale med Kulusevski.

Programmet interwievede også Bonuccis agent, Alessandro Lucci, der ikke overraskende er uenig i Stefano Sems udlægning af sagen.

- Alle spillere har ret til at tale med andre spillere, især hvis de allerede overvejer at skifte agent. Man bør fokusere på dem, der rent faktisk betaler spillere for at skifte over til deres agentur, insisterer Lucci. 

Ifølge FIFA's reglement er det ikke tilladt for agenter at "fiske" andre spillere, der allerede er på kontrakt hos en anden agent. I værste fald kan det koste en agent sin licens, hvis han bliver taget i at hverve en spiller fra en anden agent, mens denne er under kontrakt.

Hvorvidt Leonardo Bonuccis rolle i sagen vil få betydning for ham, melder historien ikke noget om.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020