Video : Tipsbladet
Serie A

Har fået nok: Ronaldo slæber Juventus i retten

Nu vil Cristiano Ronaldo have sin manglende løn fra Torino-klubben udbetalt.

Den portugisiske stjernespiller Cristiano Ronaldo forlod Juventus tilbage i 2021, hvor klubben stadig manglede at betale ham en stor del af hans løn som følge af en aftale fra tiden under corona-krisen om at udsætte udbetalingen.

De penge har han længe ville have tilbage, og nu trækker han storklubben i retten. Det skriver den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Det drejer sig om næsten 150 millioner kroner, som Juventus mangler at udbetale til ham. 

De udsatte lønninger er en del af Juventus' manøvrer i forbindelse med den igangværende Prisma-retssag, og efter at have anmodet om de relevante dokumenter fra anklagemyndigheden i Torino har Ronaldo valgt at gå rettens vej.

Dermed er der endnu en tur på vej igennem retssystemet for 'Den gamle dame', som også kan se, at deres tidligere anfører Leonardo Bonucci har valgt at indlede en retssag for at være blevet udelukket fra truppen forud for sit skifte til Union Berlin.

Tidligere har Paulo Dybala også savnet noget af sin løn, som svarede til 22 millioner kroner, men den sag er kommet på plads.

Cristiano Ronaldo spillede for Juventus mellem 2018 og 2021, hvor han fik 134 kampe med 101 mål og 22 assister til følge.

Senest er det også blevet påpeget vedrørende Ronaldo, at hans rivalisering mod Messi er ovre. Læs mere om det her.