Serie A Kenneth Jensen

Hylder dansker: Han kan få en hovedrolle i CL

Foto: Lecce

Dansk midtbanespiller har leveret store præstationer for Lecce i denne sæson.

Af Kenneth Jensen

Han er end ikke i den bedste italienske række endnu, men tidligere Lecce-spiller Guillermo Giacomazzi er vild med danske Morten Hjulmand, som han spår en stor fremtid.

Hjulmand er fast mand på midtbanen i Lecce, hvor han ligger foran forsvaret. Store klubber som Inter er blevet rygtet interesseret i danskeren, der sammen med Lecce er rykket op og spiller Serie A i den kommende sæson.

Danskeren, 22 år, kom til Lecce fra Admira Wacker i januar 2021, og der er stor tro på, at han bliver en stor spiller fremadrettet.

Guillermo Giacomazzi, der har en fortid som Lecce-spiller og også har 17 landskampe for Uruguay på cv'et, siger:

- Han er en stærk spiller, og jeg håber, at teknisk direktør Corvino er i stand til at holde ham i Salento (regionen, hvor Lecce hører til, red.). Jeg tror, det er afgørende for hans udvikling, for han har en plads i Lecce. Jeg synes, træneren bør være lidt mere vovet med ham - det vil være rart at se ham tættere på målet, for han har fødderne til at lave den afgørende aflevering, siger Giacomazzi i et interview med Corriere dello Sport og forklarer:

- Jeg håber, han bliver i Lecce, men han har alle kvaliteterne til at blive en stor spiller. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis jeg om par år ser ham som en hovedpeson i Champions League.

Morten Hjulmands aftale med Lecce løber frem til sommeren 2024.