Video : Tipsbladet
Serie A

- I kan ikke engang få Osimhens fod for 1,5 mia.

Napolis præsident har sat en tårnhøj pris på sin topscorer.

Victor Osimhen var i sidste sæson en stor faktor i Napolis første mesterskab siden 1990, da han bidrog med 26 liga-scoringer. Samtidig er det lykkedes for syditalienerne at holde på ham igennem sommerens transfervindue.

Meget af det skyldes nok de store krav til prisen, som klubben har sat på ham. Den franske sportsavis L'Equipe har senest kunne fortælle, hvad klubbens præsident Aurelio De Laurentiis ville have for sin angriber.

Det kommer efter, at saudi-arabiske Al Hilal skulle have prøvet på at hente Osimhen for 1,5 milliarder kroner.

- Med det tilbud kan de ikke ikke engang købe den ene fod fra Osimhen, skrev Napoli-præsidenten efter sigende i et svar til saudi-araberne via en mail til spillerens agent Roberto Calenda.

- Næste år tror jeg han vil være til rådighed for et bud på 3,7 milliarder kroner, og vi vil nok kigge på tilbuddet. Men igen. Måske, lød det fra Aurelio De Laurentiis.

Dermed vil et bud på de omtalte 3,7 milliarder kroner ikke engang være nok denne sommer, hvor saudi-arabernes transfervindue stadig er åbent frem til på torsdag.

Osimhen har kontrakt med Napoli frem til sommeren 2025.

I Napoli har nigerianeren fået danske Lindstrøm som ny holdkammerat. Men den handel var ved at falde til jorden undervejs. Læs mere om det her.