• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Ibrahimovic i modvind efter kontroversielt billede

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic er endt i modvind efter at svenskeren har delt et billede, hvor han poserer sammen med Forza Italia-lederen Silvio Berlusconi.

Af Lars Gram-Hanssen

Zlatan Ibrahimovic sidder i øjeblikket ude med en alvorlig knæskade, men den svenske stjernespiller er nu alligevel endt i overskrifterne. 

Ibrahimovic har på Twitter således delt et billede, hvor han poserer sammen med den kontroversielle højrefløjspolitiker Silvio Berlusconi. 

Billedet har resulteret i en del kritik på Twitter, hvor Ibrahimovic blandt andet anklages for at være hyklerisk.

Den svenske avis Aftonbladet peger på, at Zlatan Ibrahimovic er kommet i modvind efter Berlusconi-billedet, fordi angriberen sidste år kritiserede NBA-stjernen LeBron James. 

- Jeg bryder mig ikke om at se, når folk med en særlig status taler om politik, lød det således dengang fra Ibrahimovic, der kaldte det en klassisk fejl, som kendte mennesker begår. 

I sit opslag med Silvio Berlusconi har Zlatan Ibrahimovic skrevet en kort ledsagende tekst.

- Historien kan ikke slettes... og fremtiden er ikke skrevet endnu, lyder det således fra Ibrahimovic.

Ifølge Aftonbladet vækker det desuden ekstra harme, at Zlatan Ibrahimovic viser sin støtte til Berlusconi på nuværende tidspunjt, efter den italienske politiker tidligere på året forsvarede Vladimir Putins invasion af Ukraine, selvom han senere trak i land igen. 

Den 86-årige Silvio Berlusconi, der tidligere har været italiensk premierminister i flere omgange, er en del af den højrefløjskoalition, der i sidste uge vandt valget i Italien.