Serie A Mads Bye Marboe

Inter-boss med vilde nyheder: Vi skal gøre noget

Foto: Getty Images

Der sker ting og sager i Inter i disse dage.

Af Mads Bye Marboe

Det lykkedes akkurat ikke Inter at genvinde det italienske mesterskab i den forgangne sæson.

Serie A-titlen gik i stedet til bysbørnene fra AC Milan, og nu kan der ske store ændringer hos Nerazzurri. Romelu Lukaku og Paulo Dybala rygtes til klubben, og direktør Beppe Marotta bekræfter interessen.

- Lukaku og Dybala er vores mål, men vi skal overveje økonomien i det. Vi snakker med de to spillere, og vi vil være glade, hvis vi henter dem. Hvis ikke, må vi kigge på andre mål. Den enkelte spiller er ikke vigtig. Det handler om gruppen, og dette er allerede et solidt hold, siger han til Radio Rai.

Sikkert er det til gengæld, at cheftræner Simone Inzaghi kan se frem til nye spillere - blandt andre fra Ajax og AS Roma.

- Han får nye spillere, men jeg ved ikke, hvem det bliver. (Henrikh) Mkhitaryan bliver officiel i løbet af de næste par dage, og det samme gælder for (André) Onana.

Forsvarsprofilen Milan Skriniar har desuden været rygtet til PSG, og det kan meget vel ende med en aftale. Afløseren har Inter dog allerede udset sig.

- Det er sværere at erstatte en angriber end en forsvarsspiller, for der er ikke mange af den første slags, og prisen på dem er højere. Vi bliver sandsynligvis nødt til at gøre noget i forsvaret, men (Piero) Ausilo, (Dario) Baccin og jeg overvejer alternativer, skulle en af vores forsvarsspillere skifte.

- Gleison Bremer er en verdensklasse forsvarsspiller, der vil kunne bruges på mange tophold. Vi er helt sikkert interesserede i ham.

Inter har efter sigende afvist PSG's første bud på Milan Skriniar på 372 millioner kroner.