Inter-chef skabte drama mod Stryger og Udinese

Jens Stryger Larsen og Udinese tog en stor skalp ved at spille uafgjort mod storholdet Inter i Serie A lørdag aften.

Inter var på jagt efter tre point i lørdagens udekamp mod Udinese.

Christian Eriksen startede opgøret på bænken, mens Jens Stryger Larsen var med i startopstillingen for Udinese.

Første halvleg på Dacia Arena kastede ingen mål af sig. Derfor måtte begge hold gå til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg kæmpede både Udinese og Inter fortsat med at få hul på målbylden, men efter 75 minutter var der stadig ikke faldet en scoring i opgøret.

Med godt ti minutter igen gik Stryger Larsen fra banen. På den anden bænk sad Eriksen stadig, og Antonio Conte havde ingen hensigt med at skifte den danske landsholdsprofil ind.

Netop Conte stjal rampelyset af de forkerte årsager i overtiden. Her valgte dommeren at tildele Inter-manageren det røde kort, hvorfor han måtte forlade banen.

Den dramatiske afslutning med udvisningen til Conte blev også noget af det sidste i opgøret, som altså endte med et uafgjort resultat på 0-0.

Med resultatet ligger Inter på en øjeblikkelig andenplads i Serie A med to point op til AC Milan, som tabte deres hjemmekamp mod Atalanta med 0-3.

Stryger Larsen og Udinese ligger på en 14. plads i ligaen med fire point ned til Torino under nedrykningsstregen.