• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Inter kræver 600 millioner for ombejlet profil

Foto: Getty Images

Inter vil kun sælge højrebacken på deres vilkår, skriver Sky.

Af Victor Risager

De italienske mestre Inter er i økonomiske problemer og kan være nødsaget til at sige farvel til flere stjerner denne sommer for at få styr på finanserne.

Men de er ikke klar til at sælge deres bedste spilere for enhver pris. Således er de kun klar til at sælge den talentfulde højre back Achraf Hakimi, hvis de får minimum 600 millioner kroner. Det skriver italienske Sky.

Achraf Hakimi kom til klubben sidste sommer fra Real Madrid, men har i de seneste uger været sat i forbindelse med et skifte til storklubben Paris Saint-Germain.

Italienske Sky skriver også, at Paris Saint-Germain allerede er kommet med et bud på godt 450 millioner kroner på højrebacken, men det bud fra franskmændene er blevet afvist af Inter. Hvis ikke de kan få 600 millioner, er de klar til at beholde Hakimi, lyder det.

22-årige Achraf Hakimi spillede 45 kampe for Inter i den netop overståede sæson. Her leverede han blandt andet syv mål og 10 oplæg på 37 kampe i Serie A.

Flere andre spillere kan imidlertid få lov til at forlade Inter denne sommer, skriver stor italiensk sportsavis. Det kan du læse mere om ved at trykke her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020