• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Inter-præsident: Derfor måtte Conte ud af biksen

Foto: Getty Images

Inter-chefen fortæller, at uenigheden mellem klubben og Antonio Conte var for stor til at de kunne fortsætte samarbejdet.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Inters præsident, Steven Zhang, har afsløret, hvorfor Antonio Conte forlod trænersædet kort efter, han havde ført klubben til det italienske mesterskab.

To år blev det til i klubben for den italienske træner, men da han fik af vide, at Inter var nødt til at sælge nogle af sine stjernespillere, så tog han sit gode tøj og sagde farvel.

Nu bekræfter Steven Zhang den udlægning i Gazetta dello Sport.

- Sidste sommer var i hårdt ramt på indtjeningen, men vi fortsatte med ham og fokuserede på den kommende sæson, som vi var overbeviste om, vi kunne vinde. Det var den rigtige beslutning, men nu er regningen for pandemien så stor, at vi ikke er nødt til at forholde os til den og se, hvor vi kan spare henne.

- Vi skal reducere vores omkostninger og mindske vores risiko. Det påvirker naturligvis vores strategi på transfermarkedet. Vi så forskelligt på det, og det førte til, at vi måtte skilles. Det, der ikke var vigtigt for ham, var vigtigt for os og omvendt. Conte er en toptræner, men som præsident skal jeg tænke på klubbens økonomi.

Antonio Conte kom til i maj 2019, hvor han overtog et hold, der netop var sluttet på fjerdepladsen i Serie A. Året efter førte han klubben til en andenplads ét point efter Juventus, ligesom de strøg hele vejen til finalen i Europa League, hvor de dog tabte til Sevilla.

Den forgangne sæson lykkedes det at bryde Juventus' dominans og frarøve dem deres 10. mesterskab i træk.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020