• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Benjamin Lillelund

Inter sejrer over Milan i intens derbyafslutning

Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Inter vandt søndag aften et medrivende derby med 3-2 over Milan.

Af Benjamin Lillelund

Der var lagt op til en stor duel, da ærkerivalerne Inter og Milan i dag stod over for hinanden. Flere mål i slutningen af kampen sørgede for stor spænding, men det endte med hjemmebanesejr. 

Opgøret startede meget intenst med knald på lægterne, og spillet gik hurtigt fra boks til boks. Flere gange kom de to hold frem til afslutninger, men ikke noget der for alvor blev farligt.

Efter 27 minutter kom der til gengæld mål, da Inter fik en omstilling. Et indlæg endte for fødderne af Mauro Icardi, der resolut sendte den over i sidenettet.

Dermed var stillingen 1-0 til Inter ved pausen. Bare fire minutter inde i anden halvleg så det ud til, at AC Milan udlignede, da de fik bolden i kassen, men i stedet blev der dømt offside.

Udligningen kom ti minutter senere, da Suso tog et træk ind i banen og med sit langskud krøllede bolden over i det fjerneste hjørne.

Lige bagefter fik Icardi igangsat en kontra og lagde bolden ud til Perisic. Kantspilleren lagde den indover til Icardi, der skorpionsparkede Inter foran.

Med ti minutter tilbage fik Giacomo Bonaventura afsluttet på et indlæg, men Samir Handanovic så ud til at få reddet den. Desværre for målmanden viste mållinjeteknologien, at bolden var inde over stregen, og dermed kom Milan op på uafgjort.

Sådan så det ud til at ende, men et minut før tid blev Inter tildelt et straffespark. Det udnyttede Mauro Icardi til fulde, og så endte Inter med at vinde 3-2 i en hektisk kamp.