• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Inter tager sølvmedaljerne i Serie A – Lazio-bomber tangerer rekord

Foto: Getty Images

Christian Eriksen og Inter tager sølvmedaljerne i Serie A i denne sæson.

Af Victor Risager

Inter sikrede sig lørdag aften sølvmedaljerne i Serie A.

Forud for lørdagens kampe var sølvræset ellers stadig helt åben og både Inter, Atalanta og Lazio kunne snuppe andenpladsen. Inter kunne dog selv sikre det med en sejr over Atalanta, og det gjorde de.

Milano-klubben startede med Christian Eriksen på bænken, og herfra kunne danskeren se sine holdkammerater få en sand drømmestart på kampen.

Læs også:Arsenal-træner tror på forlængelse med Aubameyang

I kampens allerførste minut sendte Ashley Young et indlæg ind i feltet, hvor Danilo D’Ambrosio headede føringsmålet i kassen. Og efter knap tyve minutter var Ashley Young selv i målscorerrollen, da han flot krøllede bolden i mål fra kanten af feltet.

Mere skulle der ikke til, og der blev ikke scoret yderligere i kampen. Det sluttede med en 2-0-sejr til Inter, der gav Christian Eriksen de sidste minutter af opgøret på banen. 

Inter slutter dermed som nummer to i Serie A, mens Atalanta tager sig af tredjepladsen. Lazio, der tabte til Napoli lørdag aften, slutter som nummer fire. 

Ciro Immobile tangerede rekord
Selvom Lazio tabte i Napoli, kunne hovedstadsklubben dog glæde sig over en ting: Ciro Immobile kom på måltavlen i nederlaget. 

Det var hans 36. mål i denne sæsons Serie A. Det er en tangering af Gonzalo Higuains målrekord i rækken, og dermed skrev den italienske angriber sig ind i de italienske historiebøger.

Juve tabte, og AC Milan vandt
AC Milan og Juventus var også i aktion mod henholdsvis Cagliari og Roma lørdag aften, men der var ikke meget på spil for de fire klubber.

Juventus havde derfor også sat et reservespækket mandskab mod Roma i et opgør, som mestrene endte med at tabe med 3-1 på hjemmebane. Det ændrer dog ikke noget i tabellen, da Juventus på forhånd havde sikret sig mesterskabet, mens Roma var sikre på femtepladsen. 

AC Milan sikrede sig samtidig en 3-0 over Cagliari, men det var heller ikke nok til at ændre noget i tabellen, hvor Milano-klubben slutter som nummer seks. 

Læs også:Før Champions League: Barca-stjerner træner med igen

Læs også:Fik Dolberg til Ajax: Forstår ikke, hvorfor det ikke blev en succes

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus