Video : Tipsbladet
Serie A

Isaksens omvæltning: Der er Gud, fodbold og mad

Gustav Isaksen har virkelig mærket, at han er kommet til et sted, hvor fodbold betyder meget for folket.

Den danske offensivspiller Gustav Isaksen rykkede i sommer fra FC Midtjylland til Lazio, og det har hurtigt været sådan, at han har kunne føle, at han var kommet til en storklub. 

Det fortæller han om i et interview med Viaplay.

- Man kan mærke hvor inkarnerede fansene er, og hvor meget fodbolden betyder hernede. Det er Gud og fodbold og mad. Det er de tre ting, der er hernede. Det betyder så meget for folket, siger han og fortsætter:

- Det er en omvæltning, men det er fedt, og hver dag lærer man bare helt vildt meget. Jeg bor jo selv hernede. Jeg har ikke kæreste med, så der er meget alenetid. Der er meget 'hvad fanden skal man lave, når man kommer hjem?' hernede, lyder det fra Isaksen.

Han tilføjer endvidere, at han bruger en del tid på italienske-undervisning, som ifølge ham selv går 'top', men det har også været en nødvendighed at få sproget på plads.

- Fra første dag har jeg skulle lære det på den hårde måde. Der er intet engelsk i klubben. Alt er på italiensk, forklarer Isaksen.

Endvidere er han bevidst om, at Michael Laudrup er den dansker før ham, som sidst har scoret for Lazio.

- Det er store sko. Lidt for store måske, erkender Isaksen.

I videoen øverst i artiklen kan man desuden også se ham bestille en espresso ligesom det også bliver til en imitation af, hvordan FCM-direktør Claus Steinlein lød, da han skulle overbringe nyheden om Lazio-transferen.