Video : Tipsbladet
Serie A

Isaksens Lazio-start: Højere niveau end forventet

Der er en del at se til for den tidligere FCM-profil efter skiftet til Lazio.

Gustav Isaksen var i sidste sæson flyvende i både Europa League og i Superligaen for FC Midtjylland. Det gav ham muligheden for at komme til udlandet, og i begyndelsen af august blev skiftet til Lazio en realitet.

Det er et skifte, som han hurtigt har kunne mærke, når han er mødt op til træning i Rom-klubben. Det fortæller han om i et interview med TV 2.

- Niveauet er bare meget højere, end jeg havde forventet. De er så vanvittigt gode til træning. Det går så stærkt, siger Gustav Isaksen.

Han fortæller endvidere, at det, som han har set til træning, det er et voldsomt og helt andet niveau, end han har været vant til. Derfor er det sådan, at han skal være 100 procent fokuseret til træningerne, hvis han ikke skal falde igennem.

Isaksen understreger desuden, at han prøver at suge til sig her i den første tid, ligesom det hurtigt har stået klart for ham, at Lazio-cheftræner Maurizio Sarri trods sine gode engelsk-kundskaber kun vil tale italiensk.

Derfor er der også dét at få styr på for danskeren, som i denne sæson skal spille i Champions League med den italienske hovedstadsklub, der i sidste sæson endte på andenpladsen i Serie A.

I sidste sæson var det desuden Napoli, der vandt det hele i overlegen stil. De to klubber skal lørdag mødes, hvor der er mulighed for, at Jesper Lindstrøm kommer på banen for syditalianerne.

Selv var Isaksen en af de største transfers i Superligaen i det netop overståede transfervindue. Se top 10 over både ind og ud her.