• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mads Bye Marboe

- Jeg kunne være endt som Christian Eriksen

Foto: Getty Images

Fiorentina-spilleren hævder, at han kunne have lidt samme skæbne som Christian Eriksen.

Af Mads Bye Marboe

Den 28-årige tjekke Antonin Barak fik en svær start på sæsonen, hvor sygdom holdt ham fra at spille for Serie A-klubben Fiorentina.

Sygdommen tog fat allerede i løbet af sommerpausen og udviklede sig ganske hurtigt, fortæller Barak til Diretta.it.

- Det startede ganske uskyldigt. Så blev det til bilateral lungebetændelse, hvor der var væske i lungerne, og det endte med hjertehindebetændelse, så jeg måtte indlægges på hospitalet.

Hjertehindebetændelse er en betændelse i slimhinden omkring hjertet og kan være meget alvorlig, hvis den ikke bliver behandlet ordentligt. Barak er frustreret over manglen på støtte fra Fiorentina i begyndelsen af forløbet.

- På det tidspunkt var der ingen, der fortalte mig, hvor alvorligt det var, og at det kunne påvirke min fremtidige karriere. Jeg opdagede først senere, at jeg kunne være endt som Christian Eriksen, der kollapsede ved EM-slutrunden. 

Fiorentina har i et skriftligt svar til Diretta.it reageret på Baraks kritik og erklærer sig uenige i Baraks påstande om manglende information om sygdommens alvor fra klubbens side. Derudover påpeger de, at sygdommen opstod i sommerpausen, hvor han ikke var i klubben, hvorfor de anså det for at være en "privat situation."

Antonin Barak har spillet seks kampe for Fiorentina i denne sæson.