Foto: Getty Images
Serie A

Jose Mourinho er interesseret i dette trænerjob

Jose Mourinho er blevet sat i forbindelse med et skifte til saudisk fodbold - men han er mere interesseret i et andet job.

- Det er kun en skør mand, der vil forlade Real Madrid, når han stadig er ønsket der.

Sådan lød anbefalingen fra den tidligere Real Madrid-træner Jose Mourinho til den nuværende træner, Carlo Ancelotti, der ellers står til at overtage trænersædet for det brasilianske landshold efter sæsonen. 

Han ser nemlig et perfekt match mellem de to parter. 

- Jeg er sikker på, at Ancelotti bare skal have et lille tegn fra Florentino Perez (præsident i Real Madrid, red), så bliver han. Han er helt perfekt for Real Madrid og Real Madrid er helt perfekt for ham. 

Jose Mourinho har tidligere trænet Real Madrid, men det har han ikke planer om at gøre igen. Der er nemlig en træner, der egner sig bedre til det job, mener han. 

- Mig i Real Madrid? Når du allerede har en super træner, hvorfor skal du så skifte? Jeg håber sæsonen går helt fantastisk, og jeg håber at Ancelotti også er træner der til næste sæson, fordi han er den perfekte træner for Real Madrid.

Men måske den erfarne portugiser har en bagtænke med sine udtalelser. Han er nemlig interesseret i cheftrænerjobbet hos det brasilianske landshold, som netop Carlo Ancelotti står til at overtage. 

Om Jose Mourinho har fået overtalt Carlo Ancelotti til at blive i Real Madrid, vides derfor ikke endnu. I første omgang skal han koncentrere sig om AS Roma, hvor han er på kontrakt for resten af sæsonen