• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Jubler over afvist bud på dansk Serie A-profil

Foto: Getty Images

Lecces tidligere anfører jubler over, at oprykkerklubben angiveligt har afvist et bud på Morten Hjulmand fra Southampton.

Af Lars Gram-Hanssen

Med danske Morten Hjulmand som kaptajn har Lecce vist gode takter efter oprykningen til Serie A, hvor den syditalienske klub har otte point ned til nedrykningsstregen. 

Og den succesfulde retur til landets bedste række glæder den tidligere Lecce-kaptajn Romeo Papini, der fremhæver Morten Hjulmand som den Lecce-spiller, der har gjort størst indtryk på ham i denne sæson. 

- Morten Hjulmand er den spiller, der har overrasket mig mest af alle. Han er også den, jeg har fulgt tættest. Også fordi han spiller på den samme position, som jeg gjorde. Han er en spiller, der har et virkeligt stort potentiale, og jeg mener, at han i fremtiden vil kunne gøre det rigtig godt på den helt store internationale scene. På grund af hans kvaliteter kan jeg godt se ham gøre det godt i engelsk fodbold, siger Romeo Papini til avisen La Gazzetta del Mezzogiorno

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har Premier League-klubben Southampton på det seneste vist interesse for Morten Hjulmand. Lecce skal dog angiveligt have afvist et bud på 93 millioner kroner, idet klubben fra Apulien kræver i omegnen af 150 millioner kroner for deres danske kaptajn. 

Lecces afvisning af Southampton glæder i den grad Romeo Papini. 

- Det er forudsigeligt, at der tikker store tilbud ind på spillere, som gør det rigtig godt. Det faktum, at Lecce vil beholde Hjulmand i resten af sæsonen, siger meget om klubbens soliditet og det projekt, der er blevet bygget op i de senere år, siger Papini.

- Vi må rose den sportslige ledelse for at finde en så talentfuld spiller til en så lav pris. Jeg er sikker på, at der til sommer vil komme bud ind, der er endnu højere end dem, vi har set her til vinter. 

Lecces sportsdirektør afslørede for nogle uger siden, at man blot betalte lidt over én million kroner for Morten Hjulmand, da man for to år siden hentede danskeren i østrigsk fodbold.