• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Juve-træner beskyldt for hvidvask: Afviser alt

Foto: Getty Images

Max Allegri bliver sat i forbindelse med hvidvask af millioner, men selv slår han fast, at han intet har med det at gøre.

Af Oliver Okstrøm

Den tilbagevendte Juventus-træner Massimiliano Allegri er kommet i uvejr grundet anklager om, at han skulle være en del af hvidvaskning. Det er noget, som han selv afviser at være en del af.

Det slår han fast i en officiel udmelding efter den italienske avis La Verita har skrevet om, at træneren er i gang med at blive undersøgt af Bankitalia for 'mistænkelige transaktioner'.

Der skulle blandt andet være blevet brugt op mod 2,6 millioner kroner på to udenlandske casinoer, lgiesom han i perioden mellem juli 2018 og august 2019 havde foretaget køb for op mod næsten 3,7 millioner kroner.

Det er dog noget, som han ikke kan se sig selv i og han slår fast, at han intet har med ulovlige aktiviteter at gøre.

- Med reference til de nyheder, som er kommet ud om mig i dag, erklærer jeg mig med absolut fasthed fuldstændig uden forbindelse til nogen som helst ulovlige eller uregelmæssig aktivitet og - endda endnu vigtigere - enhver form for overtrædelse af anti-hvidvaskning-reglerne, lyder det fra Allegri.

Allegri stoppede i Juventus som cheftræner efter perioden mellem 2014 og 2019, hvor det blev til lutter mesterskaber med Torino-klubben. Nu er han tilbage igen efter en pause på to år fra fodboldverdenen.

Han erstatter desuden fyrede Pirlo. Læs mere om udskiftningen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020