• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Juventus i samtale med Tottenham om Højbjerg

Foto: Getty Images

Pierre Emile Højbjergs klub Tottenham har dog en grund til at holde lidt ekstra på ham.

Af Oliver Okstrøm

På det seneste har der været meldinger om, at den danske landsholdsspiller Pierre Emile Højbjerg er interessant for den italienske storklub Juventus, og nu lader det til, at de første skridt mod et skifte er blevet taget.

Det skriver den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Her bliver der peget på, at Juventus-topfolkene Giuntoli og Manna senest har været i England, hvor man har fået sig en sonderende snak med Tottenham om danske Højbjerg, som Tottenham angiveligt gerne vil sælge.

De skulle dog også stå fast på, at prisen på ham er på omkring 220 millioner kroner.

Endvidere kan der komme noget i vejen for et Højbjeg-skifte. Det skyldes, at der bliver spillet Africa Cup of Nations i januar, hvor både Sarr og Bissouma skal afsted, og dermed vil der være brug for Pierre Emile Højbjerg.

Selv skulle den danske midtbaneprofil være af den mening, at han gerne vil videre, da han i denne sæson har fået en klart mindre rolle end normalt for Tottenham. Det er da også kun blevet til i alt 373 minutter.

Juventus bliver desuden sat i forbindelse med Kalvin Phillips, Rodrigo De Paul og Lazar Samardzic som muligheder til midtbanen, hvor de har fået Paul Pogba og Nicolo Fagioli sendt i skammekrogen grundet henholdsvis dopring- og betting-karantæne.