• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Juventus-stjerne i problemer efter dødstrussel

Foto: Getty Images

Leonardo Bonucci risikerer angiveligt en karantæne, efter at Juventus-stjernen kom op i det røde felt under onsdagens opgør mod Inter.

Af Lars Gram-Hanssen

Onsdagens Supercoppa Italiana-opgør mellem Inter og Juventus fik en dramatisk afslutning, da Alexis Sanchez i det 120. minut scorede sejrsmålet på kampens sidste spark. 

Midt i Inter-spillernes jubelscener klippede produceren dog pludselig hen til Leonardo Bonucci, der ude på sidelinien var endt i håndgemæng med en mand, der stod i en jakke.

Og ifølge den italienske avis Il Tempo risikerer Bonucci nu en karantæne for episoden, idet Juventus-profilen angiveligt skulle have sagt 'jeg slår dig ihjel' til manden, der hedder Cristiano Mozzilo og som er ansat i Inter. 

Ifølge Il Tempo var situationen den, at Leonardo Bonucci stod klar til at blive indskiftet, så forsvarsspilleren kunne tage et straffespark i straffesparkskonkurrencen, der i sidste ende aldrig kom. Juventus-staben forsøgte at få deres spillere til at begå et taktisk frispark, så Bonucci kunne nå at komme ind, men det lykkedes ikke, og i stedet afgjorde Alexis Sanchez så kampen. 

- Stop med at juble direkte op i mit ansigt, hvad helvede har du gang i? Jeg slår dig ihjel, lød den rasende besked angiveligt fra Bonucci til Mozzilo efter Sanchez' 2-1-mål.

Bonucci skubbede tilsyneladende også Mozzilo i brystkassen, og ifølge Il Tempo risikerer Leonardo Bonucci altså nu en karantæne for det uskønne optrin.