Video : Tipsbladet
Serie A

Kaos i Lazio: Vil give spiller bøde for udtalelse

Luis Alberto er færdig i klubben, lader det til.

Det er tilsyneladende ikke hvad som helst, man kan gå og sige, når man er spiller for Lazio. Det må den spanske midtbanespiller Luis Alberto nu sande, da han står til at få en bøde af den italienske hovedstadsklub.

Det skriver Sky Sport Italia.

Her handler det om, at han efter den seneste kamp mod Salernitana var ude og slå fast, at han ikke bliver i klubben, og at han vil have sin kontrakt ophævet - samt at han ikke vil have flere penge fra klubben.

Helt præcist lød det sådan:

- For mig har det været svære uger med alt, hvad der er sket. Planen? Jeg ved det ikke, men jeg ved, at dette er min sidste sæson her; jeg vil ikke længere være en del af det. Jeg ønsker ikke at tage flere penge fra Lazio, jeg har allerede bedt om, at kontrakten bliver ophævet, sagde han og fortsatte:

- Jeg vil lade de næste fire år være for andre. Det er retfærdigt at trække mig tilbage fra denne klub, der har givet mig meget. Tiden er kommet til at træde til side og lade mine lønninger gå til andre, lød det fra Lazio-profilen til tv-stationen DAZN.

Det er noget, som tilsyneladende har overrasket Gustav Isaksens Lazio så meget, at de har planer om at give ham en bøde. Derudover vil han givetvis ende med at blive udstødt af klubben.