Video : Tipsbladet
Serie A

- Simon Kjær kan ikke spille i en firebackkæde

Paolo Di Canio mener, at AC Milan ændrede taktikken mod Hellas Verona for at tilgodese Simon Kjærs begrænsninger.

Simon Kjær måtte se hele kampen fra bænken, da AC Milan i sidste uge fik besøg af Newcastle i Champions League. Et opgør, der i øvrigt endte 0-0.

Fire dage senere havde AC Milan-cheftræner Stefano Pioli dog ændret formation fra et firemandsforsvar til et tremandsforsvar. Det gav plads til den danske midtstopper.

Hvis man skal tro Paolo Di Canio, der er italiensk fodboldkommentator og tidligere Serie A-angriber, var det en beslutning, der var truffet netop for at tilgodese danskerens begrænsninger. 

- Jeg tror ikke, at han skiftede formation på grund af fraværet af forsvarsspillere. Det er Simon Kjær, der ikke kan spille centralt i et firemandsforsvar. 

Den tidligere AC Milan, Lazio og Juventus-angriber mener nemlig, at Simon Kjær kun får lov at spille, hvis AC Milan stiller op med et tremandsforsvar. 

- Han har brug for to forsvarsspillere ved siden af sig til at hjælpe ham, ellers kommer han i vanskelligheder. Min overbevisning er, at hvis Kjær skal spille, skal Milan spille med tre midtstoppere, siger Di Canio til Sky Sports. 

AC Milan vandt opgøret mod Hellas Verona med 1-0, så der er gode chancer for at Simon Kjær får lov at gentage succesen, når de onsdag aften møder Cagliari. 

I denne sæson har den danske landsholdsanfører spillet fire ud af fem mulige kampe i Serie A. De seneste to dog som indskifter i de døende minutter.