Kjær og Milan lider sjældent nederlag i danskerbrag

Simon Kjær og AC Milan måtte indkassere et nederlag i lørdagens opgør mod Joakim Mæhle og Atalanta.

AC Milan fik ikke et ben til jorden i lørdagens hjemmekamp mod Atalanta i Serie A.

Simon Kjær var med fra start for hjemmeholdet, mens Joakim Mæhle startede på bænken for Atalanta.

Fra bænken kunne Mæhle se sine holdkammerater bringe sig i front midtvejs i første halvleg. Christian Romero kvitterede med en scoring og sendte Atalanta foran med 0-1.

0-1 blev også stillingen efter de første 45 minutter, hvorfor AC Milan måtte gå i omklædningsrummet for at finde en plan for at komme tilbage i opgøret efter pausen.

Få minutter inde i anden halvleg gik det dog galt for AC Milan. Kjærs makker i midterforsvaret Franck Kessie begik straffespark, og Josip Ilicic scorede fra 11 meter-pletten til 0-2 for gæsterne.

Godt 15 minutter efter straffesparket blev banen på San Siro en dansker rigere. Joakim Mæhle blev skiftet ind i stedet for Hans Hateboer, hvorfor danskeren fik de sidste 25 minutter af opgøret.

AC Milan skulle vise sig at ramme en såkaldt 'off-day' denne lørdag. Et lille kvarter før tid gjorde Duvan Zapata det til 0-3, og dermed var ydmygelsen total for hjemmeholdet.

Kampen sluttede med en sejr på 0-3 til Mæhle og Atalanta, hvorfor Kjær og AC Milan led sit blot andet nederlag i Serie A i denne sæson.