• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Kjær om skifte: Vidste børnene ville blive ramt

Foto: Getty Images

Ønsket om at komme tilbage til Italien vægtede dog tungere for Simon Kjær.

Af Oliver Okstrøm

Simon Kjær har i løbet af sin karriere hoppet fra det ene land til det andet, hvor det hidtil har været Italien, Tyskland, Frankrig, Tyrkiet og Spanien, som landsholdsanføreren har betalt sin skat i.

I Italien har det været i klubber som Palermo, Roma, Atalanta og nu AC Milan, og da han tilbage i sommeren 2019 fik muligheden for at komme fra spanske Sevilla til Atalanta, så var han klar. Det fortæller han om i et interview på Discovery+, hvor han også kommer ind på, hvordan hans børn har været med i overvejelserne.

- Mine to drenge var heldigvis ikke så gamle på det tidspunkt, så det gav en mulighed om. Den lille ville ikke have den store effekt, men den store ville stadigvæk blive lidt ramt af det. De var seks og fire, siger han og fortsætter:

- De var ikke nok settle. De ville blive kede af det, men ikke nok til, at det ville have det store... Hvis vi har blevet i Spanien i et år mere - og efter vi havde været der i to. De begyndte begge to så småt at tale spansk - så ville den være sværere der. Og jeg havde et ønske om at komme tilbage til Italien, fortæller forsvarsstyrmanden.

Opholdet i Atalanta, hvor Kjær kom på en lejeaftale, blev dog ikke til den store succes, når det kommer til spilletid, men han peger selv på, at det var en fed klub at være i - og at han ikke føler, at han spillede en eneste dårlig kamp for dem. 

- Den eneste grund til, at det ikke fungerede, det var, at vores træner lavede en taktisk beslutning, der valgte at sige, at det ikke kunne fungere mellem ham og jeg. Og det var så det. Men var jeg kommet til Milan uden, lyder det spørgende fra Simon Kjær.

Senest har landsholdsanføreren oplevet at blive hyldet i Parken. Det forstod han dog ikke meningen med. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020