Video : Tipsbladet
Serie A

Kjær takker af: Lykkedes med mit mål i Milan

Simon Kjær blev hyldet godt og grundigt efter sin sidste kamp for Milan.

Simon Kjær spillede lørdag aften sin sidste kamp for AC Milan, hvor han fik de sidste minutter af opgøret mod Salernitana. Her blev han hyldet med krammere ved indskiftningen, og de fortsatte bare efter slutfløjt.

Det kan ses i videoen nedenfor, hvor Zlatan Ibrahimovic står sammen med danskeren, ligesom han kunne stå sammen med sine børn.

På sin Instagram-profil har den danske landsholdsanfører endvidere skrevet en hilsen i forbindelse med sin afsked med klubben.

- Jeg har altid drømt om at spille for AC Milan, og virkeligheden var lige så smuk som drømmen. Jeg kom til AC Milan med ambitionen om at hjælpe denne superklub tilbage til, hvor den hører hjemme; til toppen af Italien og toppen af Europa, skriver han og fortsætter:

- Når jeg ser tilbage på de sidste 4 1/2 år, er det præcis, hvad vi har gjort, lyder det fra Simon Kjær.

Han slår desuden fast, at det har været en ære og et privilegium at spille for klubben. 

- Til alle i klubben; medarbejdere, trænings- og medicinsk personale, mine fantastiske holdkammerater og venner - og især til fansene, som er klubbens blod og sjæl. Fra mit hjerte: Tak for alt, slutter Simon Kjær.

Det blev til i alt 121 kampe for Milan efter skiftet til klubben i 2020 fra Sevilla. I 2021/22-sæsonen vandt han det italienske mesterskab.