Kjær udgik med skade i Milan-sejr

Simon Kjær udgik med en skade i slutningen af første halvleg, da AC Milan mandag vandt 4-1 over Lecce.

Simon Kjærs muligheder for at tilspille sig en permanent kontrakt i AC Milan led mandag aften et alvorligt knæk.

Den danske forsvarsspiller var ellers en del af Stefano Piolis startopstilling til udekampen mod Lecce, og han kunne da også se Samu Castillejo bringe gæsterne i front efter 26 minutter.

Men mod slutningen af første halvleg indtraf uheldet, da Riccardo Sapanora gik hårdt til danskeren.

Kjær forsøgte at spille videre, men måtte give fortabt og blev udskiftet til fordel for Matteo Gabbia.

I anden halvleg fik Marco Mancosu først udlignet for Lecce, men scoringer af Giacomo Bonaventura, Ante Rebic og Rafael Leão sikrede AC Milan en fin 4-1-sejr.

AC Milan ligger nummer syv i Serie A med 39 point.