Video : Tipsbladet
Serie A

Klar besked til Lindstrøm: Viger ikke pladsen

Den danske offensivspiller kommer tilsyneladende til at få kamp til stregen om startpladsen i Napoli.

Tirsdag kunne Jesper Lindstrøm færdiggøre sit store skifte fra Eintracht Frankfurt til de forsvarende italienske mestre, Napoli. 

Selvom den tidligere Brøndby-stjerne har imponeret stort i tysk fodbold, kommer han ikke lige foreløbig til at få en plads i startelleveren hos den syditalienske klub. 

I hvert fald ikke hvis man spørger agenten til Matteo Politano, der til daglig tørner ud for Napoli. 

- Napoli er et fantastisk hold, og hos store hold er der konkurrence. Politano har dog kun gjort det godt og viger ikke pladsen for nogen. De kvaliteter og præstationer, som Politano leverer, er af højeste niveau. Politano har tillid hos træneren. Han har aldrig stillet spørgsmålstegn ved ham, fortæller Politanos agent, Mario Giuffredi, i et radioprogram ifølge Il Napolista.

Matteo Politano, der har startet på højre kant i Napolis to første Serie A-kampe, bliver efter alt at dømme Lindstrøms største konkurrent om en plads fra start. 

Khvicha Kvaratskhelia, der normalvis starter til venstre, bliver noget nær umulig at vippe af pinden. 

Ellers råder Napoli over offensivspillere som Hirving Lozano og Giacomo Raspadori. 

Meget peger i retning af, at Lozano bliver solgt, mens Raspadori har startet de to første kampe på venstre kant, idet Kvaratskhelia sidder ude med skade.

Den store napolitanske lokalavis Il Mattino skriver også, at meget tyder på, at Lindstrøm kommer til at starte på bænken bag Politano. 

De tilføjer dog, at træner Rudi Garcia med al sandsynlighed kommer til at rotere en del i kæden lige bag formstærke Victor Osimhen.