• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Kristiansen: Derfor ville jeg væk fra Leicester

Foto: Getty Images

Victor Kristiansen forklarer, at det eksempelvis kunne komme til at påvirke synet på ham på landsholdet.

Af Oliver Okstrøm

Victor Kristiansen har haft gang i flytningerne på det seneste. I januar rykkede han fra FC København til Leicester, og i sommerens vindue tog han på en lejeaftale i Bologna, hvor der er en købsoption for italienerne.

Her spiller han på sin vante plads på venstrebacken, og det var netop det, der fik ham væk fra Leicester. Det fortæller han ifølge blandt andet Calciomercato ved klubbens pressemøde forud for deres kommende kamp mod Verona.

Her kommer han ind på, at man i Leicester med Enzo Maresca som ny manager ville bruge et tremandsforsvar, og her var det planen, at Kristiansen skulle bruges som en af dem.

- Han ønskede, at jeg skulle spille på venstre side, så jeg fortalte min agent, at jeg havde brug for at gå et sted hen, hvor jeg kunne være mig selv og hvor jeg kunne udvikle mig som back, hvilket er grunden til, at jeg sluttede mig til Leicester, siger han og fortsætter:

- Bologna kom og viste mig et virkelig godt projekt, hvor jeg kunne udvikle mig og spille som back. Det var grunden til, at jeg kom til Bologna. Den første kamp var en god oplevelse for mig, godt stadion, vi vandt, hvilket var det vigtigste. Jeg spillede en god kamp, og det var en god første oplevelse, lyder det fra Kristiansen.

Derudover peger pladsen på landsholdet også meget for ham. Senest kom han ind i den sidste del af Danmarks kamp mod Finland.

- Selvfølgelig, hvis jeg skulle spille midterforsvar, tror jeg ikke, jeg ville blive set som en midterforsvarer på landsholdet, så det var vigtigt at komme til en klub, hvor jeg kunne spille back og være den Victor, alle kender, fortæller Bologna-backen.

Han kommer desuden ind på, at han fik nogle tips fra landsholdskammeraten Andreas Skov Olsen, der tidligere har spillet i Bologna om de gode steder i byen.

I Bologna havde man længe været ude efter Kristiansen. Læs mere om det her.