Lazio napper den italienske Super Cup efter overtidsscoring

Lazio vandt søndag aften 3-2 over Juventus i den italienske Super Cup med en scoring i overtiden af indskiftede Murgia.

Lazio kunne hjemme på Olimpico i Rom løfte det italienske Super Cup-trofæ efter en sejr over Juventus på 3-2. Det skete efter en kamp, hvor Lazio måtte så grueligt meget igennem, inden de kunne lade sig hylde.

Normalvis er det vinderen af det italienske mesterskab, der møder de italienske pokalvindere, men da Juventus satte sig på begge titler i sidste sæson, betød det, at pokalfinalisterne fra Lazio skulle være modstanderen. Og det greb de.

Efter 32 minutter havde Ciro Immobile gjort det til 1-0 for Lazio, og den føring blev fordoblet i anden halvleg ved selv samme spiller efter 54 minutter på oplæg fra Parolo. Derfor lignede det stille og roligt en sikker sejr for Lazio, men så vågnede "Den Gamle Dame" op.

Med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid gjorde Paulo Dybala det til 1-2 på et frispark langt udefra, og Juventus' nye 10'er gjorde det også til 2-2 på straffespark få minutter efter. Nu lignede det pludselig forlænget spilletid, men sådan skulle det ikke gå.

Jordan Lukaku rundede først De Sciglio, hvorefter han serverede bolden for indskiftede Murgia, der gjorde det til 3-2 for Lazio, som kort efter kunne løfte armene i jubel.