• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Lindstrøm-beslutning vækker stor undren

Foto: Getty Images

Napoli-cheftræner Rudi Garcias beslutning om ikke at bruge Jesper Lindstrøm i lørdagens 2-2-kamp mod Genoa vækker en del undren i Italien.

Af Lars Gram-Hanssen

Napoli betalte omtrent 225 millioner kroner for Jesper Lindstrøm i slutningen af sommerens transfervindue, men den danske landsholdsstjernes pris er tilsyneladende ikke ensbetydende med en garanti for spilletid. 

Flere italienske medier havde spået en startplads til Jesper Lindstrøm i lørdagens Serie A-kamp mod Genoa, men den danske kantspiller kom slet ikke i aktion, selvom Napoli undervejs var bagud med 2-0 og til slut måtte nøjes med 2-2. 

Og beslutningen om at holde Lindstrøm på bænken har resulteret i kritik af Napoli-cheftræner Rudi Garcia. 

- At holde både Simeone og Lindstrøm på bænken burde resultere i fem spilledages karantæne, lyder det eksempelvis fra den italienske journalist Alfredo Pedulla. 

La Gazzetta dello Sport peger på det paradoksale i, at Napoli har gået så målrettet efter Jesper Lindstrøm, for så at bruge den nordmakedonske midtbanespiller Eljif Elmas på højrekanten i stedet for danskeren. 

Jesper Lindstrøm fik 15 minutter i debuten mod Lazio, og mediet Goal peger på, at danskerens mest iøjnefaldende aktion i det opgør var en afbrænder i slutfasen. Den manglende spilletid mod Genoa var dog uventet, lyder det. 

- Der er ingen tvivl om, at Garcias beslutninger er noget overraskende. Især hvad angår udskiftningerne. Franskmanden valgte Elmas fra start i højre side, for så at indskifte Politano, der ikke var på toppen og som var tvivlsom indtil dagen før kampen. Til sidst tog han Kvaratskhelia ud til fordel for Zerbin. Og Lindstrøm? Han blev siddende på bænken i samtlige 90 minutter, skriver Goal. 

Napoli ligger nummer fem i Serie A efter de første fire spillerunder.