Video : Tipsbladet
Serie A

Lindstrøm-exit? Dette bliver afgørende

Antonio Conte har kurs mod Napoli, og spørgsmålet er nu, om Jesper Lindstrøm indgår i den italienske stjernetræners planer for næste sæson. Ifølge den napolitanske avis Il Mattino skal Jesper Lindstrøm sælges, medmindre Antonio Conte modsætter sig et exit for den dyrt indkøbte dansker.

Skiftet til Napoli er slet ikke gået efter planen for Jesper Lindstrøm, og meget tyder nu på, at den tidligere Brøndby IF-stjerne kan forlade den syditalienske storklub efter blot én sæson. 

Ifølge den napolitanske avis Il Mattino er situationen umiddelbart den, at Jesper Lindstrøm skal sælges denne sommer. Det samme gælder for den brasilianske forsvarsspiller Natan og den tidligere FC Midtjylland-spiller Jens-Lys Cajuste. 

Ifølge Il Mattino skal Napoli nemlig have tilført midler, fordi klubben vil hente Torino-profilen Alessandro Buongiorno, der har et prisskilt på 300 millioner kroner. 

- Medmindre den nye træner ønsker noget andet, vil det betyde, at Natan, Cajuste og Lindstrøm bliver solgt, skriver avisen. 

Meget tyder på, at Antonio Conte bliver Napolis nye cheftræner, og dermed bliver det altså op til stjernetræneren at beslutte, om Jesper Lindstrøm har en fremtid i Napoli eller ej. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er der dog ikke nødvendigvis lagt op til et Napoli-exit for Jesper Lindstrøm denne sommer. Den milanesiske avis skriver, at en af Antonio Contes vigtigste opgaver bliver at få gang i Natan, Cajuste og Lindstrøm, fordi Napoli har investeret mange penge i trioen, som endnu ikke har leveret tilfredsstillende.  

I weekenden udtalte Francesco Calzona, der mod Lecce stod i spidsen for Napoli for sidste gang, at Jesper Lindstrøm er 'uegnet' til at spille for Napoli. En udtalelse, som La Gazzetta dello Sport også fremhæver. 

- Men vi må se, hvad Conte siger, skriver avisen om Jesper Lindstrøms skæbne. 

I hele den forgangne Serie A-sæson opnåede Jesper Lindstrøm sammenlagt lidt over 400 minutters spilletid under tre forskellige cheftrænere i Napoli.