Video : Tipsbladet
Serie A

Lindstrøms vilde drømme: Alt kan ske

Jesper Lindstrøm går ikke ned på ambitioner og drømme, og skulle en bestemt af disse gå i opfyldelse, så venter der folkefest i hjemlandet.

Det har indtil videre været en sæson til glemmebogen for Jesper Lindstrøm, der har haft vanskeligt ved at bryde igennem i sin første tid i Napoli, der til gengæld heller ikke har været i nærheden af sidste sæsons høje niveau. 

Men det er set før, at spillere har en vanskelig første sæson, hvorefter de har fået deres gennembrud, og mon ikke også at det er det, som håbet er med Lindstrøm. 

Selv er danskeren i hvert fald optimistisk, når det kommer til fremtiden, og mon ikke også at klubben har stor tro på ham. Op til weekenden har Napoli i hvert fald bragt et stort interview med danskeren om alt mellem himmel og jord. 

I interviewet kommer Jesper Lindstrøm ind på sine drømme som fodboldspiller, og her lægger danskeren ikke skjul på, at han drømmer stort. 

- Som fodboldspiller er den største drøm ikke at fortryde noget i slutningen af din karriere. Jeg vil føle, at jeg har givet alt og udnyttet enhver mulighed. Det er klart, at jeg som alle andre gerne vil vinde Champions League og VM med mit landshold, og jeg vil blive en af de bedste fodboldspillere i verden. 

- Jeg ved, at det er en drøm, men det er fodbold, og i fodbold kan alt ske. Så hver dag giver jeg alt for at blive bedre og vise, at jeg kan spille med på et højt niveau, siger han. 

Champions League-drømmen lever fortsat i denne sæson, omend det virker til at være meget urealistisk, at Napoli skal gå hele vejen. Man fik hjemme 1-1 mod FC Barcelona i den første kamp i ottendedelsfinalen, så der venter en svær opgave i returkampen på Camp Nou. 

Jesper Lindstrøm gjorde dog en fin figur som indskifter i det første opgør, hvor han spillede en lille rolle i Victor Osimhens udligning. 

VM-drømmen kommer til at tage noget tid, før den bliver realiseret. Så kan han passende starte med EM til sommer.

I interviewet kommer han også ind på, at hans yndlingsret er pasta, hvilket er meget passende, og at han har en kok derhjemme, som kun taler italiensk.