Video : Tipsbladet
Serie A

Lukaku-agent: Saudiarabere gjorde det svært

Klubber fra Saudi-Arabien ville købe Romelu Lukaku fra Chelsea, og de europæiske klubber kunne ikke være med, siger angriberens agent.

Premier League-klubben Chelsea og de saudiarabiske klubber har handlet flittigt sammen i det netop overståede transfervindue, hvor Kalidou Koulibaly og Edouard Mendy blev solgt til henholdsvis Al-Hilal og Al-Ahli.

En tredje Chelsea-spiller, Romelu Lukaku, kunne også have endt i Saudi-Arabien, men belgieren afviste angiveligt et lukrativt tilbud, selvom Chelsea var villig til at slippe ham.

I stedet skiftede landsholdsspilleren til italienske AS Roma på en lejeaftale.

Nu fortæller Lukakus agent, Sebastien Ledure, i et interview med RTL, at saudiarabernes indtog på det europæiske marked gjorde det svært for de europæiske klubber at købe Lukaku.

- Det var meget svært for europæiske klubber at købe Lukaku.

- Ejerne af Chelsea ledte efter en endegyldig løsning, en permanent transfer. Og den virkelige ændring, der skete denne sommer, var ankomsten af ​​saudiarabiske klubber på det internationale transfermarked.

- De har sat barren så højt i forhold til transfers, og det er blevet meget svært for europæiske klubber at stille noget op.

Lukaku har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2026.