• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Medie: Cheftræner forlader italiensk topklub

Foto: Getty Images

Luciano Spalletti ser ud til at være færdig i Napoli.

Af Lars Gram-Hanssen

Han har i denne sæson ført Napoli til klubbens første mesterskab i 33 år, men cheftræner Luciano Spalletti ser nu ud til at forlade den syditalienske klub. 

Sådan lyder det fra Sky Sport i Italien. 

Ifølge mediet har Luciano Spalletti ingen intention om at fortsætte i Napoli, og det har den 64-årige træner angiveligt kommunikeret til Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis. 

Spalletti kom efter søndagens 3-1-sejr over Inter med en kryptisk udmelding om sin fremtid. 

- Beslutningen er taget. Man skifter ikke mening hver dag. Det er en situation, der har været undervejs i et stykke tid. Visse tanker bliver konkretiseret i ens hoved, når man arbejder fra morgen til aften, fordi man skal levere noget hele tiden. Hvis man ikke føler sig overbevist om, at man kan give alt, hvad disse folk fortjener, så er det rigtigt at tænke det igennem. Man tænker det igennem og man når frem til en konklusion, og den holder man fast i, lød det, ifølge The Guardian, fra Luciano Spalletti. 

Ifølge Spalletti mangler nu kun den officielle udmelding, efter at han under en middag drøftede situationen med Napolis klubpræsident. 

Luciano Spalletti blev ansat som Napoli-cheftræner i sommeren 2021. Ifølge Sky Sport står Spalletti nu overfor et sabbatår på grund af en særlig klausul i italienerens kontrakt med Napoli.