• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Medie: Eriksen kan få dansk legekammerat i Inter

Foto: Getty Images

De nykårede italienske mestre har ondt i økonomien, og transfer-karrusellen kan sende en dansk forsvarsspiller til klubben.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Ét af Inters helt store salgsobjekter i det kommende transfervindue er den marokkanske højreback Achraf Hakimi, der længe har været rygtet til PSG.

Men nu ser Chelsea ud til at forsøge at overhale den franske klub indenom. Det skriver Sky Sports Italia.

Begge klubber har ifølge det italienske medie budt i omegnen af 60 millioner euro (ca. 450 millioner kroner, red.), men det er ikke helt nok for Inter. Chelsea har dog et es i ærmet. De er nemlig klar til at smide enten Emerson Palmieri eller danske Andreas Christensen oven i hatten.

Begge spillere er på kontrakt hos Champions League-vinderne frem til 2022, og det skulle være årsagen til, at Chelsea overvejer at smide dem oven i handlen, så de er sikre på, at de får værdi for spillerne.

Det, der taler for Andreas Christensen, er, at Emerson Palmieri ifølge de italienske medie har en klausul i sin kontrakt, der gør, at Chelsea kan aktivere en etårig forlængelse. Det betyder også, at han formentlig har en højere værdi end den 25-årige dansker.

Andreas Christensen kom ind i Champions League-finalen, hvor han erstattede brasilianske Thiago Silva. Her gjorde han det ganske fint, og det kan få Inter til at overveje, om det er på tide, at Christian Eriksen skal have en dansk legekammerat i den italienske Serie A-klub.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020