Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Jens Stryger foran skifte på én betingelse

Foto: Getty Images

Den danske højre back Jens Stryger Larsen kan til sommer endelig få græs under fødderne igen, når aftalen med Udinese udløber.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Jens Stryger Larsen vil ikke forlænge sin aftale med Udinese, hvilket har fået konsekvenser.

Den danske højre back har således tilbragt det seneste halve år på tribunen uden at komme i kamp. Det er selvsagt ikke en holdbar situation med tanke på, at der ligger en VM-slutrunde rundt om hjørnet, som han selvsagt gerne vil med til.

BT's transferpodcast 'Transfervinduet' fortalte i sidste uge, at Brøndby IF vil sætte alle sejl til for at hente ham retur til Danmark. De kan dog ende med at få en lang transfernæse, da danskeren gerne vil tilbringe flere år i udlandet.

Muligheden for flere år i udlandet vil Cagliari gerne give ham, skriver lokalmediet mondoudinese.it, der også leverer indhold til Gazzetta dello Sport.

Lige nu har Cagliari højre back Raoul Bellanova på udlån fra Bordeaux, som har imponeret stort, men det er næppe sandsynligt, at de får lov til at udløse hans købsoption. Der er angiveligt massiv interesse fra større adresser.

Derfor har Cagliari lavet en liste med potentielle afløsere, og her er danskeren øverst. Skiftet afhænger dog af, om Cagliari formår at overleve i Serie A, skriver samme medie.

Cagliari er lige nu to point over stregen med tre spillerunder igen. Den italienske klub kan hente 31-årige Jens Stryger Larsen kvit og frit til sommer, når kontrakten udløber med Udinese.

Her har han været siden 2017, og har i denne sæson optrådt 12 gange, indtil han blev placeret på tribunen i slutningen af oktober. Den manglende spilletid har også fået ham til at miste sin plads på landsholdet.