Serie A Victor Risager

Medier: Kæmpetransfer rykker tættere på

Foto: Getty Images

Dusan Vlahovic rykker tættere og tættere på et skifte til Juventus, lader det til.

Af Victor Risager

Det, der kan blive forårets største transfer, rykker tilsyneladende nærmere.

Juventus vil således meget gerne have fingre i den 21-årige skarpretter Dusan Vlahovic fra Fiorentina, og de tre involverede skal allerede være i dialog om en transfer. Det meddeler Sky Sport Italia.

Fiorentina skal have gjort det meget klart, hvad de kræver for deres topscorer: 525 millioner kroner, og de skal på bordet med det samme.

Ifølge Sky Sport Italia kigger Juventus lige nu på, hvordan de kan præsentere et tilbud, der lever op til Fiorentinas krav. Også transferjournalsiten Fabrizio Romano har skrevet, at Juventus vil præsentere et tilbud til Serie A-konkurrenten inden længe.

Derudover skriver Sportitalia endda, at parterne er enige om en transfer til en værdi af 500 millioner kroner plus diverse bonusser.  

Mens der er forskellige rygter om, hvorvidt klubberne er enige om en transfer eller ej, har både Sky Sport Italia og La Gazzetta dello Sport rapporteret, at Dusan Vlahovic og Juventus er enige om en aftale. Han vil få en femårig kontrakt med en årsløn på godt 52,5 millioner kroner - såfremt transferen falder på plads vel at mærke.

Snart 22-årige Dusan Vlahovic har i den indeværende sæson scoret 20 mål på 24 kampe for Fiorentina.