Video : Tipsbladet
Serie A

Meget tæt på nu: Lægetjek booket for Christensen

Den danske målmand Oliver Christensen kan snart kalde sig Serie A-målmand.

Der er kommet fart i den tidligere OB-målmand Oliver Christensens karriere. Efter en første sæson i tyske Hertha Berlin som reservekeeper tog han i den seneste sæson rollen som førstekeeper til sig.

Nu ser det ud til, at han rykker videre til den italienske traditionsklub Fiorentina. Kun lægetjekket mangler, skriver Sky Sport Italia nu.

Her bliver det beskrevet, at den 24-årige keeper forventes at komme til Firenze onsdag, hvor han skal gennegå det obligatoriske lægetjek, som ligger forud for et meget interessant skifte.

Prisen for ham ser endvidere ud til at blive på omkring fem millioner euro, der svarer til 37 millioner kroner. Dermed laver Hertha også et fint overskud, da de betalte tre millioner euro, som svarer til 22 millioner kroner til OB i 2021.

Selvom det blev til meget spilletid og flere store præstationer i Bundesligaen i den seneste sæson, så endte det med nedrykning for Berlin-klubben. Han har da også spillet med i deres to første kampe i 2. Bundesliga, hvor det er blevet til to 0-1-nederlag.

Fiorentina skulle desuden arbejde på at hente Spezia-angriberen Mbala Nzola og River Plates ditto Lucas Beltran til klubben, mens Arthur Cabral ser ud til at være på vej til Benfica.

Der er desuden udsigt til en god kontrakt for Oliver Christensen i Toscana-klubben. Læs mere om det her.